Bank- och försäkringsbloggen utsedd till bästa branschblogg

9 februari, 2018 - Eva Solum - 0 kommentarer

Varje år utser kommunikationsbyrån Navigator den bästa bloggen inom ett antal utvalda branscher. Juryn består av byråns digitala strateger och copywriters som har lång erfarenhet av vad som krävs för att skapa en intressant och framgångsrik blogg.

Sammantagen bedömning

Navigator beskriver hur de grundligt går igenom en lång rad bloggar inom respektive bransch och att vinnaren sedan utses genom en sammantagen bedömning av tonalitet, design, funktionalitet, innehåll och sökmotoroptimering (SEO).

Kategorin Försäkring

Bank- och försäkringsbloggen blev alltså utsedd till årets bästa branschblogg i kategorin Försäkring.

– Det är jätteroligt att Navigator har utsett Bank- och försäkringsbloggen till bästa branschblogg, säger Gustav Jonsson, jurist på Konsumenternas Försäkringsbyrå och en av dem som oftast skriver i bloggen. Vi vet att bank- och försäkringsfrågor är komplicerade för konsumenter och om vi lyckas kasta ljus över några av frågorna är vi stolta.

Motiveringen till utmärkelsen lyder:

”Konsumenterna går igenom försäkringsdjungeln på ett tryggt och pedagogiskt sätt. Här finns goda råd för såväl studenter som barnfamiljer och blivande bilägare. Tonen är lättsam och förklarande, så att även den oinsatte ska begripa hur olika försäkringar fungerar. Dessutom besvarar författarna kontinuerligt läsarnas frågor i kommentarsfältet.”

Du kan läsa mer om utnämningen här.